Uudistalo, pihan perusparannus, taloyhtiön piha, yrityspiha tai ekologinen piha?

Piha, joka on suunniteltu rakennuksen arkkitehtuuria kunnioittaen, ympäristöä huomioiden ja asukkaiden toiveiden mukaan, lisää asumisviihtyisyyttä merkittävästi. Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha nostaa kiinteistön arvoa jopa 15 % ja lyhentää myös asunnon myyntiaikaa, jos se tulee ajankohtaiseksi.

Pihasuunnittelun avulla säästät, pihasi valmistuu nopeammin ja se on helppohoitoinen! Pihasuunnitteluun investoidessasi huomioi, että vain 5-10 % pihan kustannuksista muodostuu suunnittelusta ja loput rakentamisesta. Suunnittelu on aina turhan työn, vääränlaisten hankintojen ja kustannusten minimointia.

Uudiskohteessa pihasuunnittelun avulla luodaan kaunis ja harmoninen kokonaisuus, jossa rakennus istuu kauniisti ympäröivään pihaan. Pihan perusparannuksessa kunnostetaan ja täydennetään olemassa olevaa pihaa vastaamaan tämän päivän tarpeita. Taloyhtiön pihasuunnittelussa kiinnitetään huomio siihen, että piha palvelee kaikkia sen asukkaita ja olla viihtyisä ja turvallinen yhteisalue. Yrityksen piha-alue on ensimmäinen tila, jonka asiakas havaitsee vierailullaan yrityksessä, joten ei ole merkityksetöntä, minkälaisen mielikuvan se yrityksestä antaa.

Hyvin suunniteltu ja toimiva piha on järkevä investointi. Sen ansiosta huoltotyöt helpottuvat, rakenteet pysyvät kunnossa ja piha säilyy pitkään kauniina. Hyödynnä pihasuunnittelua!

Pihasuunnittelu pientalopihatPihasuunnittelu pientalopihaan

Oletko rakentamassa uutta pientaloa tai olet ostanut asunnon, jonka piha ei vastaa toiveistasi?

Lisää pientalopihan suunnittelusta

Pihasuunnittelu taloyhtiöille

Pihasuunnittelun avulla pihastanne saadaan turvallinen, toimiva ja viihtyisä.

Lisää taloyhtiön pihasuunnitelusta

Ekologinen piha ja hulevesisuunnittelu

Haluatko ekologisen pihan, jossa viihtyvät ihmiset ja kasvit?

Lisää ekologisesta pihasta